💰Tjäna pengar med Still Active💰

27.12.2019

Visste ni att en av de mest sökta aktiviteter på Still Actives sida är inom personlig utveckling? Lära sig något nytt, utveckla och utbildads.

Samtidigt har vi också otroligt mycket kompetens och talang bland våra medlemmar.

Nu kombinerar vi det – medlemmar kan erbjuda aktiviteter och evenemang till andra medlemmar, och ta betalt för det!💰

På appen lägger du upp all information – vad kan förväntas och vad ingår i lektioner. Du skriver också var lektioner sker samt priset. Kunden kommer då betala på plats – antingen med kort (om du har tillgång), swish eller kontakter. Behöver du tillgång till en lokal så kan du kontakta Still Active. Vi rekommenderar att priset är förmånligt, framförallt jämfört med andra liknande produkter vi erbjuder.

Exempel på aktiviteter:

🧘‍♀️ YOGA: Om du är en certifierad yoga-instruktör så kan du erbjuda medlemmar yoga-lektioner. Yoga i studio, i parken eller hemma!

👨‍🏫 FÖRELÄSNING: Har du varit på en fantastisk resa nyligen? Eller är du expert inom ett intressant område? Erbjud en föreläsning för att berätta mer för andra medlemmar.

📔 BOKCIRKEL: Det är otroligt mycket trevligare och mer givande att läsa en bok tillsammans och diskutera den med andra. Vad betydde det där, hur menar författaren här? Träffas på ett café, i hemmet eller hos våra lokaler.

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play