Är det svårt att vara aktiv? Vi hjälper dig!

23.5.2017

Du har hört det förut: tidningar, vänner, familjen och läkare pratar om att vara fortsatt aktiv och hälsosam. Ibland är det lättare sagt än gjort att vara aktiv. Vad finns det egentligen att göra nära mig, för en rimlig peng? Hur vet man hur jag ska gå tillväga? Är den där yogastudion verkligen så bra? Kan jag följa med trots att jag är nybörjare? Hur mycket ska jag träna för att fortsätta må bra och kanske till och med få en förbättrad hälsa?

Det finns så mycket information tillgänglig, att det ibland blir svårt att veta vad som är bäst för just en själv. Det är därför Still Active finns!

Lätt att vara aktiv!

Vi har lyssnat på er, förstått problemet, och skapat Still Active. Vi finns här för att göra ett aktivt liv så lättillgängligt som möjligt:

  1. På vår hemsida kan du enkelt hitta ett stort utbud av högkvalitativa aktiviteter i din stad. När du hittar något du gillar, bokar du och betalar direkt till våra samarbetspartners. Varje Still Active-samarbetspartner är betygsatt av våra medlemmar och handplockad av oss. Vi gör det enkelt för dig att hitta saker som intresserar just dig!
  2. Vi erbjuder alltid ett medlemskap som är gratis. Hos oss är du inte bunden till några kontrakt, och du bestämmer själv hur många aktiviteter du vill delta i. Säg farväl till gymkort, träningsångest och tråkiga rutiner. Säg istället hej till att hitta nya, roliga aktiviteter i din stad!
  3. Med rätt verktyg är det lekande lätt att vara socialt aktiv! Vår Still Active-familj gör det möjligt för dig att träffa andra aktiva vänner i din stad. Träffa likasinnade, en ny boxningspartner eller bokklubbsmedlem och börja att bygga en aktiv vänskapskrets med oss!

Varför är det så viktigt att fortsätta vara aktiv?

Att vara mentalt och fysiskt aktiv är precis lika viktigt. På grund av detta, är vi inte enbart en plattform där du kan boka träningspass och fysiska aktiviteter. Vi uppmanar dig även att utmana och utbilda ditt sinne samt att bygga upp ditt sociala liv. Oavsett om du är nybörjare eller expert, rekommenderar vi dig att ta en titt på våra kreativa och utbildande aktiviteter, så som målarkurser, vinprovningar, inspirerande föreläsningar och mycket mer. Dessutom erbjuder vi medlemsträffar minst en gång i månaden då du träffar andra medlemmar och provar en aktivitet tillsammans. Du blir aktiv även i vår underbara gemenskap.

Se alla våra aktiviteter här.

När jag bokar aktiviteter och event, ser jag till att få valuta för pengarna. Det betyder inte nödvändigtvis det billigaste, men det mest kvalitativa. Det tar både tid och ork att samla och jämföra information från olika hemsidor, så som TripAdvisor-kommentarer och betyg. Vore det inte så mycket enklare om vi kunde kombinera en enkel bokningstjänst, med kommentarer och betyg från andra, samtidigt som vi hittar nya människor att umgås med? Det är Still Active!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play