Bilder från medlemsträffen hos Idrottens Bingo!

13.2.2020

Vad sa du?! Bertil 7?

Den här gången fick vi lära känna Idrottens Bingo på Blekingegatan 32 vid Skanstull. Vi spelade sex brickor, fikade och lärde oss mer om Bingo och om hur vi kommer bli miljonärer. Dessutom vann två medlemmar på lyckohjulet!

Tack Adam och teamet på Idrottens Bingo!

Erbjudande för Still Active-medlemmar: 

40kr att spela bingo för i bingo-värdecheckar.

Ingen föranmälas krävs. Visa att du är en aktiv medlem i appen i receptionen och börja spela!

Öppettider: 

Vardagar: Mån-tors: 10.00-22.00 Fre: 10.00-23.00

Lördag: 11.30-22.00

Söndag: 11.30-22.00

Om Idrottens Bingo:

Det finns en unik sammanhållning i hallen som är tydlig för alla som kommer hit. Det är den som ligger till grund för den välkomnande känslan som finns i hallen. Vi har stor spridning i åldrarna på våra gäster, här på Söder är bingo lite hippt igen. Om du aldrig besökt en bingohall tidigare är Idrottens Bingo Söder en bra plats att börja på. Här kommer du att få all den hjälp du behöver för en trevlig bingostund. Det är härligt med så många trogna gäster som vi har och vi hoppas att du vill bli en av dem!

Idrottens Bingo drivs inte av något privat vinstintresse utan allt överskott går tillbaka till ideella föreningar anslutna till din bingohall. Vi på Idrottens Bingo har delat ut över 1,3 miljader kronor till över 650 ideella föreningar sedan starten 1979. När du besöker idrottensbingo.se och spelar bingo på nätet väljer du vilken av de ideella idrottsföreningar som är anslutna till SBFO, Sveriges Bingoföreningars Organisation, som du vill stötta. 

Idrottens Bingo är en del av Idrottens Spel-koncernen, som är helägd av Västra Götalands Idrottsförbund. Idrottens Bingos uppdrag är att stötta barn-och ungdomsverksamhet inom svenskt föreningsliv. 

Välkommen till Idrottens Bingo Söder!
Telefon: 08-714 35 54

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play