Välkommen till Still Active-bloggen!

23.5.2017

Här håller vi dig uppdaterad med inspiration och nyheter. Vi kommer dessutom att dela med oss av tips för att du ska få ut så mycket som möjligt av din vardag. Vare sig det gäller hälsa, aktiviteter, spartips eller annat! Varje vecka delar vi med oss av personliga tips men vi har även våra experter inom olika ämnen. Pt-Mia, vår licenserade personliga tränare som ger oss träningspass. Hälso-Helen, licenserad hälsocoach, som ger oss inspiration till ett hälsosammare liv. Dessutom har vi Mode-Maria som delar med sig av de senaste trenderna och motivation till att uttrycka sig själv!

Men först och kanske det viktigaste av allt, vad är Still Active och vad kan vi göra för dig?

Vi är en onlinetjänst som hjälper dig att hitta dagliga aktiviteter som passar just dig, likt en conciergeservice! Vi arbetar med handplockade samarbetspartners för att kunna säkerställa att du får en högkvalitativ upplevelse i din stad. Med hjälp av oss kan du enkelt boka ett träningspass, en matlagningskurs eller varför inte en vinprovning?

Se hur det fungerar här:

Vad har vi för typ av aktiviteter?

Vi älskar allt som stimulerar sinnet, kroppen och själen! Till exempel har vi ett brett utbud av träningsrelaterade aktiviteter, både inomhus och utomhus! Vad sägs om pilates och yoga? Eller varför inte kickboxning och kajakpaddling? Vi vill utmana dig till att hitta på nya saker du inte provat förut, och kommer därför alltid att erbjuda unika, såväl som trendiga, träningspass. Men vi har också mycket annat att erbjuda, direkt relaterat till den fysiska hälsan har vi flertalet spa-anläggningar och behandlingar. För den inre hälsan har vi utvecklande föreläsningar, matlagningskurser som både gör och smakar gott, men vi har också våra underbara medlemsträffar som värnar om den sociala hälsan!

Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi specifika Still Active-aktiviteter. Det betyder att du som medlem alltid får skräddarsydda upplevelser, där du kan träffa andra likasinnade medlemmar från Still Active-familjen!

Om du är intresserad av en speciell aktivitet som du inte hittar hos oss, skicka gärna ett mail till hello@stillactive.se, så ser vi till att erbjuda den!

Se mer om våra olika aktiviteter här:

Vilka är medlemmar i den härliga Still Active-gemenskapen?

Förutom du och jag, knyter du kontakter med andra medlemmar och även våra underbara samarbetspartners. Vi är aktiva, hälsosamma och alltid redo att träffa nya människor. Skapa din egen profil här. Som medlem kan du boka aktiviteter och prata med andra medlemmar genom att lägga till dem som vänner och chatta med dem. Du får också få poäng för de aktiviteter du deltar i, och kan se om dina vänner hänger med i ditt tempo!

Lär dig med om Still Active-familjen/gemenskapen här:

Genom att bli medlem hos oss blir du dessutom en del av Stockholms mest aktiva grupp. Här kan du möta likasinnade människor, och samtidigt utveckla dig ditt sinne, din kropp och din själ – en aktivitet i taget!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play