10-dansmix – Danslektioner tisdagar kl 19.10 – 20.20

150kr Alla avgifter & skatter inkl.
2 tim 10 min
Aktivitetslängd
lätt / medium
Aktivitetsnivå

Ny danskurs: 10-dans mix hos Lasse Kühlers Dansskola!

Här lär du dig de av 10-danserna som är mest användbara i sociala sammanhang – Chacha, Rumba, Jive, Samba, Foxtrot men även Tango och Vals. Träning på bästa sätt!

Kursen leds av två lärare som börjar med att visa hur dansen och figuren ser ut visuellt som ett par. Maud & Martin har under åren utvecklat en egen undervisningsform, där eleverna lär sig improvisera utifrån ett antal figurer. Detta gör att du kan använda danserna i sociala sammanhang men även börja tävla om du vill. Ett viktigt mål är att eleverna ska trivas och ha roligt samtidigt som de lär sig dansa!

 

Tid: Varje tisdag mellan 19.10 – 20.20!

Pris: 150:- per lektion för Still Active-medlemmar (ord pris. 200 kr)

 

Alla lektioner är mellan vecka 3 och vecka 20/21

Stängt: Sportlov Vecka 9 måndag 25/2-söndag 3/3, Påsklov Vecka 16-17 måndag 15/4-måndag 22/4, Valborg/1:a maj tisdag 30/4-onsdag 1/5

Adress

Lasse Kühlers Dance School AB, Tegnérlunden, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: Kühlers Dansskola
Mer om denna aktivitetsvärd
Kühlers Dansskola på Tegnérlunden 6 är den första Showdansskolan i Sverige och har skolat många musikalartister såsom Peter Jöback, Lisa Nilsson, Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Maria Serneholt, Zara Larsson för att nämna några. Som en av Stockholms ledande dansskolor värnar vi…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Du gillar kanske också…

Boka nu - snart är det för sent att boka!