25% rabatt – Allt som är underbart på Playhouse Teater! – Still Active

25% rabatt – Allt som är underbart på Playhouse Teater!

Från: 200kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av Playhouse Teater

1.5 timmar
Ungefärlig aktivitetslängd

Från: 200kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

Drottninggatan 71, Stockholm, Sweden

Visa karta

Allt som är Underbart är en föreställning om det som får oss att kämpa, där förtvivlan vänds till hopp och där livets mirakelräddning ligger närmre men inte där vi kanske trodde.

En liten pojke försöker rädda sin deprimerade mamma genom en oväntad present. Han gör en lista på allt i livet värt att leva för. I takt med att han och listan växer inser han vilken betydelse listan har för hans eget liv. Men räcker listan till för att rädda mamma och inte minst honom själv? Pjäsen har gjort enorm succé i New York och London och är skriven av Storbritanniens just nu hetaste dramatiker, Duncan Macmillan.

Datum för Allt som är underbart: 4/5, 5/5, 18/5, 19/5, 23/5, 24/5.

”Mysigt och värmande” DN
”Lätt och lekfullt” SvD
”Berör oss rakt in i hjärtat” Kulturbloggen.se
”Berör från första stund. Jag imponeras över att en pjäs om ett så tungt ämne 
kan få mig att skratta högt på sina ställen och lämna salongen fylld av 
värme” Teaterstockholm.se

Playhouse drivs med ambitionen att presentera de bästa nyskrivna och prisbelönta pjäserna direkt från scenerna i New York och framföra dem på svenska. Playhouse har under 18 års tid presenterat 27 uppsättningar, och introducerat 21 i Sverige tidigare ospelade dramatiker. I januari 2015 tog Playhouse över anrika Reginateatern på Drottninggatan, och efter 9 månaders ombyggnation och renoveringar öppnades Nya Playhouse Teater – ny scen, salong, kök och teaterbistro i skön förening.

Vi rekommenderar ett glas i baren innan föreställning, eller en bit mat i restaurangen!

I biljetten som bokas via Still Active ingår också garderob och program. Det är fri sittning i salongen. Föreställningen pågår ca 1,5 h utan paus.

Instruktioner för att boka:
1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
3. När du har klickat på det gröna datumet, välj rätt tid genom att klicka på tiden. Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

 

Erbjuds av: Playhouse Teater

Mer information

Duration

1.5 timmar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.