SHAPES Barre Move – tisdagar kl 9.30

Från: 100kr Alla avgifter & skatter inkl.
45 minuter
Aktivitetslängd
lätt / medium
Aktivitetsnivå

BARRE MOVE – balett och träning i kombination – tisdagar kl 9.30 – 10.15

Inspirationen till den här klassen kommer främst från balett, funktionell träning och yoga/rörlighet. Under en klass får du träna igenom hela kroppen på ett effektivt men ändå skonsamt och funktionellt sätt.

På Barre Move tränar du styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans på ett lättsamt och tillåtande sätt. Du kommer förbättra din hållning, och snabbt bli medveten om eventuella obalanser i kroppen, som du självklart kommer att kunna träna på att jämna ut och balansera upp.

Träningsvärk på ”oväntade” ställen, och kontakt med ”nya” muskler har varit återkommande respons från de som testat på klassen.

Som namnet avslöjar så jobbar vi delar av klassen vid/med en stång. Det ultimata är såklart en traditionell balettstång, men då det kräver lite mer logistik har vi utformat klassen så att du även ska kunna jobba med en vanlig stång (ex BODYPUMP®-stång eller kvastskaft) och använda den som ditt redskap och partner.

Barre Move lanserades 2015 och är ett koncept som utvecklats av Maria Olofsson och Åsa Fornander.

 

Tid: Varje tisdag mellan 09.30 – 10.15 

Pris: 100:- per lektion (ord. pris 200:-)

Lärare: Johanna Ohlsson

Adress

Hornsgatan 103, Stockholm, Sverige
Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 1 före startdatumet.

Värd: House of Shapes
Mer om denna aktivitetsvärd
House of Shapes är en träningsanläggning med funktionell träningsyta, fria vikter, cardioavdelning med crosstrainers, löpband, cyklar och roddmaskiner samt en avdelning med styrketräningsmaskiner.  Ett nytt sätt att träna! Ett roligare sätt att träna! Ett mer kreativt sätt att träna! Vi har…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Du gillar kanske också…

Boka nu - snart är det för sent att boka!