Cabaret Taube – 100 år med Evert Taube 24/5 på Cirkus

Från: 380kr Alla avgifter & skatter inkl.
2.5 timmar
Aktivitetslängd

Cabaret Taube – 100 år med Evert Taube på Stockholmsscener!

Föreställningen ”Cabaret Taube” gjorde succé på anrika Gröna Lund-teatern tidigare i år. Publiken var i extas över denna intima, special-komponerade föreställning. Nu kan vi meddela att alla som missade detta tillfälle får en ny chans att uppleva ”100 år med Evert Taube på Stockholmsscener” på Lilla Cirkus.

100 år med Taube:

2019 är det hundra år sedan EvertTaube debuterade som scenartist i Stockholm på den legendariskaCabaret Läderlappen. I den unika jubileumsföreställningen ”Cabaret Taube” får publiken följa med på en svindlande nöjesseglats, från Läderlappen, via Gyldene Freden till andra typiska Taube-scener, innan vi lägger till vid nationalskaldens egen parnass ute på Djurgården: Gröna Lund. Den hissnande seglatsen kantas av såväl kända som mindre kända Taube-visor och som spirituell konferencier och ciceron fungerar Taube-forskaren David Anthin.

Jubileumsföreställning:

På Cirkus, Lilla Scenen kan allt hända i denna exklusiva jubileumsföreställning. För detta borgar inte minst den musikaliskt mångfacetterade ensemblen: Monica Dominique, Carl-Axel Dominique, Maria Lindström ochMartin Bagge. Skådespelaren, regissören och f.d. teaterdirektören Lars Göran Carlson har också lovat att komma med spontana infall – helt i linje med en kabaré- föreställning i Taubes anda.

Vad ingår i matpaketet?

Datum: fredag 24 maj

Tid: Föreställningen börjar 19:00. Cirkus Restaurang öppnar 17.00

Plats: Lilla Cirkus i Stockholm, Djurgårdsslätten 43-45

Föreställning: Föreställningen är 2.5 timmar med en paus.

Pris:

Föreställning 380 kr

Föreställning + mat 690 kr

 

Adress

Djurgårdsslätten 43-45, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: Knutpunkt Skärgård Sverige AB
Mer om denna aktivitetsvärd
Vi genomför event, föreställningar och konferenser. Vi producerar publikationer/kommunikation både tryckt och digitalt. Skapar webbsidor och appar.
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Boka nu - snart är det för sent att boka!