Edsvik Konsthall - Entrébiljett - Still Active

Edsvik Konsthall – Entrébiljett

Från: 80kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av Edsvik Konsthall

2 timmar
Ungefärlig aktivitetslängd

Från: 80kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

Edsvik Konsthall, Landsnoravägen, Sollentuna, Sweden

Visa karta

Välkommen till en samlingsplats för konstnyfikna och kulturintresserade! I oerhört vackra omgivningar ligger Edsvik Konsthall, där ett besök passar både den inbitne konstnörden och någon som bara vill strosa runt, se konst, och njuta av utsikten och en god fika. Edsvik Konsthall visar ett brett fält av konst, allt ifrån lokala och nationella konstnärer, till internationellt kända namn.

Just nu visas:

Fotograf Per Myrehed – 26 maj – 26 augusti

“Det är form, ljus och struktur som är mina verktyg”, berättar fotografen Per Myrehed.
Med dessa tre verktyg och med hjälp av sin kamera, ritar Per om den fysiska verkligheten till bilder som berättar om ett djupare själsligt landskap. Per har en pågående livslång karriär som fotograf. Han är känd för sina porträtt och sin dokumentation av konstverk och antikviteter för ett fl ertal museer och andra institutioner. Tidigare har Per haft flera separatutställningar, bland annat vid Waldemarsudde 2008. På Edsvik Konsthall visas en serie topografi ska bilder som Per Myrehed har arbetat med sedan 2011.

 

Öppettider

Tisdag till Söndag, 11-17. Biljettpriset av 80:- är seniorpris, barn under 15 går gratis.

Tips

Vi rekommenderar också ett besök på Abbes Café, konsthallens restaurang – där kan du utöver att fika njuta av en välsmakande och fräsch lunch med fokus på fisk och skaldjur. Är du sugen på ett glas vitt vin till fisken eller rosé i vårsolen så kan du även inspireras av ett noga utvalt utbud av alkoholhaltiga drycker!

Utställningar

STEFAN GADNELL    14 juli – 19 augusti Konsthall Öst 1

CECILIO CHÁVEZ    14 juli – 19 augusti  Konsthall Öst 2

TOMAS LACKE    14 juli – 19 augusti Konsthall Väst

Hitta hit

  • Ta tunnelbanan till Mörby och sedan buss 607 till Yxvägen, därifrån är det ca 500 meter att gå
  • Ta pendeltåget till Sollentuna station, och ta sedan buss 523 eller 527 till Rudbecksskolan, eller buss 525 eller 607 till Edsbacka

Instruktioner för att boka:
1. Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
2. Klicka på den dagen du vill besöka muséet.  Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet, visa bara bekräftelsen du får på mail i entrén, den gäller som din biljett!

Erbjuds av: Edsvik Konsthall

Mer information

Duration

2 timmar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.