Escape Stories – Kan ni ta er ut?

Från: 750kr Alla avgifter & skatter inkl.
90 minuter
Aktivitetslängd
Bas
Aktivitetsnivå
2
number-of-people

Escape Stories är en spännande, interaktiv upplevelse på Vasagatan i Stockholm!
Spelet börjar med dig och ditt team i vad som vid första anblicken verkar vara ett vanligt vardagsrum, kontor eller fängelsecell. Det visar sig emellertid i själva verket vara ett intellektuellt äventyr fyllt med pussel, mysterier och gåtor! Ni måste lyckas lösa allihop innan tiden tar slut för att lyckas med ert uppdrag och ta er ut ur rummet!
Inga tidigare förkunskaper eller färdigheter krävs, däremot ställs er samarbetsförmåga och kommunikation på prov!
Samla familj, vänner eller kollegor -oavsett resultat kommer ni lämna oss mer sammansvetsade än någonsin, och med ett stort leende på läpparna!

Vi har 3 olika spel hos oss som var och en passar för 2-6 spelare. Om ni skulle vara fler än 6 kan ni boka 2 eller 3 rum, och i så fall ställs varje grupp inför en unik utmaning!

Våra spel är:
The Cover Up
Stockholm 1986.
En högt uppsatt politiker har avrättats, och under mystiska omständigheter försvinner den huvudmisstänkte gärningsmannen från sin häktescell. Polisen har inga svar, och nu behövs du och ditt team av specialagenter mer än någonsin…

The Last Manuscript
Stockholm 2017.
Under sitt arbetande rörande avslöjanden om det svenska kungahuset hittas en författare mördad i sitt arbetsrum. När rykten om att en sista kopia av manuskriptet finns på ett hemligt gömställe blir det en kamp mot klockan…

The Break In
Stockholm 2017.
På rymmen och eftersökta av polisen är det dags att samla medhjälparna för en sista, stor stöt. Detta jobb visar sig dock vara svårare än det först verkade. Nu behöver allas färdigheter utnyttjas till max om ett liv i överflöd ska bli verklighet, och en fängelsedom ska undvikas!

Om ni har något önskemål om vilket rum ni föredrar -skriv det i ”ordernotering”! Annars väljer vi ett av våra favoriter!
Värt att veta kan vara att spelet ”The Break In” är lite mer tekniskt än de övriga, samt kräver en del engelsk läsförståelse.

 

Pris:

Vardagar 12:00, 13:30, 15:00 & 21:00, samt alla tider söndagar: 250:-/person

Vardagar 16:30, 18:00 & 19:30, samt alla tider lördagar: 350:-/person

Man måste boka för minst 2 personer för att spela. Minimipris per bokning: 750:-, är ni endast 2 personer är priset alltså 375:- / person oavsett tid.

 

 

Avbokningar är endast möjliga senast 48 timmar innan speltid. Sena avbokningar faktureras 300:-/rum, No Shows faktureras 375:-/rum

 

OBS! Detta är bara en bokningsförfrågan. Vi kommer att kolla med Escape Stories för att se till att de begärda datumen är tillgängliga!

Adress

Vasagatan 27, Stockholm, Sweden
Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 2 före startdatumet.

Värd: Escape Stories
Mer om denna aktivitetsvärd
Escape Stories Stockholm är en spännande, interaktiv upplevelse på Vasagatan i Stockholm. Spelet börjar med dig och ditt team i vad som till synes verkar vara en vanlig fängelsecell eller ett vardagsrum, men som i själva verket är ett intellektuellt…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Ny aktivitet - var den första att boka!