Fototur – Det bästa av Stockholm!

Från: 895kr Alla avgifter & skatter inkl.
3 timmar
Aktivitetslängd
Nybörjare
Aktivitetsnivå

Sugen på att lära dig mer om fotografi? Boka en fototur under ledning av professionell fotograf! Oavsett om du är erfaren fotograf eller nybörjare får du värdefulla tips under denna härliga tur!

Vi besöker Stockholms vackraste panorama för att sakta slingra oss igenom smala gränder i Gamla stan mot kungliga slottet. På vägen ser vi många sevärdheter som Stadshuset, Riksdagshuset, Gamla stan, Kungsträdgården och den berömda kungliga kronan.

I början av turen går vi igenom grunderna på kameran för att alla ska känna sig bekväma med viktiga inställningar. Vår fotograf och guide visar dig hur du fångar magin i staden och ger dig tips & tricks för att göra bilden bättre. Vi går igenom hur du komponerar en bild, använder ett histogram och många andra bra tips på vägen. Under turen går vi igenom bilder i kameran och ger dig feedback hur du utvecklar din fotografering. Självklart får du även historia berättad om platserna vi besöker.

Mötesplats: Vi träffas vid Slussen och turen slutar vid de centrala delarna för din bekvämlighet.

Tid: 10:00-13:00

Tillgängliga datum: Alla lördagar

Distans: 5 km

Gruppstorlek: 4-10 personer

Ta med:

  • Kamera ( Smartphone, Kompaktkamera, DSLR )
  • Lämpliga kläder beroende på väder
  • Vandringsskor
  • Solskyddsfaktor
  • Snacks
  • Vatten
Adress

Södermalmstorg, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: Cityphototour
Mer om denna aktivitetsvärd
Under en tur med City Photo Tour får du se Stockholm på ett nytt sätt! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fotograf så får du tips och tricks över hur du kan fota vykortslika bilder. Efter en tur har…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Ny aktivitet - var den första att boka!