Fototur – Följ med på Stockholm By Night!

Från: 975kr Alla avgifter & skatter inkl.
3 timmar
Aktivitetslängd
Nybörjare
Aktivitetsnivå

Ett nytt och spännande sätt att utforska Stockholm är att ge sig ut på natten! Följ med på Stockholm By Night där vi besöker våra favoritplatser, från ett fantastiskt panorama till Gamla stans spöklika gränder. Turen leds av en professionell fotograf som vägleder dig i nattfotografering. Oavsett om du är kunnig inom foto eller nybörjare, är detta en upplevelse utöver det vanliga!

Kvällen börjar med inledande kamerakunskap lämpad för nattfotografering. Med egen kamera visar vi dig hur du bemästrar hemligheterna i nattfotografering och hur du fångar det magiska ljuset i staden. Under turen blir det flera kreativa stopp där vi fångar ljusspåren av bilar, målar upp delar av bilden med ficklampor eller ger dig tips & tricks som kommer att vara avgörande för ljussvaga scener. Beroende på årstid och fotografens olika idéer kan det alltid bli något nytt spännande experiment under turen.

Vi möts vid Slussen och inom kort utforskar vi de smala gränderna i Gamla stan där vi lockar fram spöklika varelser med hjälp av blixtljus och ibland eld. Vi lovar dig en mycket inspirerande tur som leds av en professionell fotograf med goda lokala kunskaper. En kreativ och spännande kväll för alla med ett intresse för fotografi eller bara vill se våra favoritplatser i Stockholm

Mötesplats: Vi träffas vid Slussen och turen slutar vid de centrala delarna för din bekvämlighet.

Tid: 22:45-01:45

Tillgängliga datum: Alla fredagar

Distans: 3 km

Gruppstorlek: 4-8 personer

Ta med:

 • Kamera med manuella inställningar (om du hyr kamera, får du behålla minneskortet efter kursen!)
 • Stativ är nödvändigt (finns att hyra, markera ovanför kalendern!)
 • Laddade batterier
 • Lämpliga kläder beroende på väder
 • Bra skor
 • Snacks
 • Vatten

Du kommer att lära dig:

 • Grunderna i nattfotografering
 • Förståelse för Slutare, Bländare och ISO
 • Komposition
 • Fokusering i svagt ljus
Adress

Södermalmstorg, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: Cityphototour
Mer om denna aktivitetsvärd
Under en tur med City Photo Tour får du se Stockholm på ett nytt sätt! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fotograf så får du tips och tricks över hur du kan fota vykortslika bilder. Efter en tur har…
Läs mer
Instruktioner för att boka
 1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
 2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
 3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
 4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Du gillar kanske också…

Boka nu - snart är det för sent att boka!

Ladda ned på Google Play