Funktionell Styrka med Johanna – onsdagar kl 11:30

Från: 100kr Alla avgifter & skatter inkl.
45 minuter
Aktivitetslängd
Alla
Aktivitetsnivå

Du jobbar med din egen kroppsvikt som motstånd. Hela kroppen gås igenom från topp till tå och du lägger träningen helt på din egen nivå. Alternativa övningar för den som är mindre van, samtidigt som de med stor träningserfarenhet kan lägga på extra kraft och energi. Ett helt igenom funktionellt träningspass precis som titeln säger. På den här klassen bygger du styrka på ett effektivt sätt.

 

Tid: Varje onsdag mellan 11.30 – 12.15!

Pris: 100:- per lektion (ord. pris 200:-)

Adress

House of Shapes, Hornsgatan, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: House of Shapes
Mer om denna aktivitetsvärd
House of Shapes är en träningsanläggning med funktionell träningsyta, fria vikter, cardioavdelning med crosstrainers, löpband, cyklar och roddmaskiner samt en avdelning med styrketräningsmaskiner.  Ett nytt sätt att träna! Ett roligare sätt att träna! Ett mer kreativt sätt att träna! Vi har…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Du gillar kanske också…

Ny aktivitet - var den första att boka!