Funktionell Träning med Johanna - torsdagar kl 09.30 - Still Active

Funktionell Träning med Johanna – torsdagar kl 09.30

Från: 100kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av House of Shapes

45 minuter
Ungefärlig aktivitetslängd

Alla
Aktivitetsnivå

Från: 100kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

House of Shapes, Hornsgatan 103, Stockholm, Sweden

Visa karta

Funktionell gruppträning som ger dig styrka och kondition och passar alla, oavsett träningsstatus och ålder. Träningen bygger på enkla och atletiska rörelser.

Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Efter ett pass känner du dig ordentligt genomtränad. Du får en komplett träning för din kropp – och det kommer att ge dig fantastiska resultat.

 

Tid: Varje torsdag mellan 09.30 – 10.15!

Pris: 100:- per lektion (ord. pris 200:-)

 

Instruktioner för att boka:

1. Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!

2. När du har klickat på det gröna datumet, välj en av de tiderna som kommer upp nedanför kalendern. OBS: du måste klicka på tiden. Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.

3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Erbjuds av: House of Shapes

Mer information

Duration

45 minuter

Physical Fitness

Alla