Glasblåsning 15/5 kl 9 på Stockholms Glasbruk Skansen - 25% rabatt! - Still Active

Glasblåsning 15/5 kl 9 på Stockholms Glasbruk Skansen – 25% rabatt!

Från: 950kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av AB Stockholms Glasbruk

2 timmar
Ungefärlig aktivitetslängd

Medlemsaktivitet
Enbart för Still Active

Från: 950kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

Skansen, Stockholm, Sweden

Visa karta

Prova på ett mångtusenårigt hantverk under ledning av Stockholms Glasbruks fantastiska glasblåsare – och få med dig ett egentillverkat konstverk hem!

Under dessa 2 timmar på Stockholms Glasbruk som drivits av 3 generationer hantverkskvinnor kommer du att få prova på att blåsa glas (en glasboll som du sedan får med dig hem!), få en genomgång av historien och lära dig med om glaskonsten. I en liten grupp på max. 5 personer får ni privat guidning av en glasblåsare, och självklart kommer det också att serveras fika från en av Skansens bagerier! Ta chansen och upplev hantverk på riktigt, i en gemytlig och trevlig atmosfär!

I priset ingår också inträdet till Skansen, så efter att aktiviteten är avslutad kan du strosa runt på Skansen och se mer av Sveriges vackraste friluftsmuseum.

Tid & Datum: kl 9 – 11 (ca 1,5-2h) tisdag 15 maj

Instruktioner för att boka:

1. Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!

2. När du har klickat på det gröna datumet, välj en av de tiderna som kommer upp nedanför kalendern. OBS: du måste klicka på tiden. Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.

3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

 

 

 

Erbjuds av: AB Stockholms Glasbruk

Mer information

Duration

2 timmar

Still Active Exclusive

Ja

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.