Hållningskorrigerande kläder från Anodyne® - Still Active

Hållningskorrigerande kläder från Anodyne®

Värd av Anodyne

Medlemsaktivitet
Enbart för Still Active


Som Still Active-medlem har du möjlighet att köpa Anodyne® hållningskorrigerande kläder till rabatterade priser! 

Skriv till oss på hello@stillactive.se och fråga om rabattkoden som du kan använda när du slutför ditt köp på Anodyne® hemsida för att få din rabatt!

Läs nedan mer om produkterna och varför de kan förbättra din hållning:

Hållningskorrigerande kläder
Anodyne® är återförsäljare av hållningskorrigerande kläder från Alignmed. Hållningskorrigerande kläder är inspirerade av kinesiotejp, en teknik som ofta används av fysioterapeuter för att korrigera muskelfunktion, förbättra blodcirkulationen och lindra smärta och spänningar i kroppen. Hållningskorrigerande kläder aktiverar ryggmuskulatur, axlar och skulderblad. Det är viktigt att du väljer kläder i rätt storlek för att uppnå optimal effekt.

 

Vem kan använda produkterna?
Hållningskorrigerande kläder kan användas av alla människor. Kläderna är särskilt utformade för att minska ömhet och spänningar, men används också av elitidrottsutövare över hela världen för att förbättra prestationer och minska risken för skador. Lider du av en idrottsskada eller har en medicinsk åkomma (t.ex. diskbråck, skolios eller vingscapula) rekommenderar vi alltid att du talar med din läkare eller fysioterapeut innan du använder hållningskorrigerande kläder.

Vilken effekt har hållningskorrigerande kläder?
Hållningskorrigerande kläder är utformade så att du på bästa sätt kan förbättra din hållning genom att öka din kroppskännedom och muskelminne. Med hållningskorrigerande kläder arbetar dina muskler ändamålsenligt och kroppens förmåga effektiviseras.

Varför välja kläder från Alignmed?

Tröjorna är svettransporterande och kan användas i timmar utan obehaglig lukt. Kläderna kan också tvättas i tvättmaskin, men för att uppnå högsta möjliga livskvalitet rekommenderar vi att du handtvättar dem. Våra produkter tillverkas i USA och Asien och baseras på material av högsta kvalitet.

Erbjuds av: Anodyne

Mer information

Still Active Exclusive

Ja

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.