Herryoga – måndagar kl 19.30

150kr Alla avgifter & skatter inkl.
1 timme
Aktivitetslängd
Alla
Aktivitetsnivå

Välkomna till Herryoga på måndagar kl 19.30-20.30 – inspiration från kundalini och yinyoga!

 

Vad är Kundaliniyoga?

De flesta kroppsställningarna i kundaliniyoga är relativt lätta att utföra och passar därför de flesta, du kan vara nybörjare eller van yogautövare, kom som du är. I många av övningarna kombineras rörelser med kraftfull andning, därför brukar man kalla kundaliniyoga för en aktiv och dynamisk yogaform. Kundaliniyogan är en av två yogaformer som vi kombinerar i denna herryoga.

Vad är Yinyoga?

Vi låter kroppen långsamt sjunka in i respektive position och även stannar kvar i positionen 3-5 min så att musklerna hinner slappna av och ge oss utrymme att mjukt väcka upp bindväven. Kroppen blir mjukare och smidigare och vi når en djup avslappning.

 

Datum: varje måndag kl 19.30 – 20.30 fram tills den 3 juni

Adress: Fruängens Rehabcenter, Fruängsgatan 18A

 

Bra att veta:

När du kommer till något av Yogastunds yogapass, även herryoga,  är det bra om du har mjuka kläder på dig och att du inte ätit den närmaste timmen innan passet. Grupperna är små och personliga.

Herryogan leds av Kerstin Rahm som är internationellt certifierad Kundaliniyogainstruktör och diplomerad YinYogalärare. Hon håller kurser i Kundaliniyoga och YinYoga. Hon är även instruktör i Mindfulness, vilket hon har glädje av i YinYogan. Yogagrupperna är små och personliga.

Adress

Fruängsgatan 18a, Hägersten, Sweden
Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 10 före startdatumet.

Värd: Yogastund / K Rahm Friskvårdskonsult
Mer om denna aktivitetsvärd
Mina första stapplande steg på vägen till Yogans underbara värld tog jag 2003 under min utbildning till friskvårdskonsult. Innan första mötet med yogan hade jag svårt att tro att det skulle passa mig, men så fel jag hade. Mina grupper…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Boka nu - snart är det för sent att boka!