Danslektion: Jazzmix för seniorer – Måndagar kl 14.45

Från: 150kr Alla avgifter & skatter inkl.
2 tim 10 min
Aktivitetslängd
lätt / medium
Aktivitetsnivå

Jazzmix för seniorer hos Kühlers Dansskola!

Detta är en danskurs för dig som längtar efter att dansa. Cathrin Kühler Sperl håller i danskursen där du får träna på ett skönt sätt. Kom i mjuka kläder och skor. Har du inga mjuka dansskor går det lika bra att vara barfota.

På denna klass arbetar vi med hållningsteknik och placering via jazzteknikens grunder, fritt på golvet. Den innehåller en del kondition, styrka och stretch med inslag av yoga eller Qigong. Vi lär oss att få igång blodcirkulationen via andning. Ibland jobbar vi på matta med stretch. På slutet av lektionen lär vi ut enkla danssteg i ett flöde över golvet med inspiration från olika dansstilar eller sköna latinorytmer. Alla tar ut stegen efter sin egen förmåga.

 

Tid: Varje måndag mellan 14.45 – 15.55!

Pris: 150:- per lektion för Still Active-medlemmar (ord pris. 200 kr)

Adress

Lasse Kühlers Dance School AB, Tegnérlunden, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: Kühlers Dansskola
Mer om denna aktivitetsvärd
Kühlers Dansskola på Tegnérlunden 6 är den första Showdansskolan i Sverige och har skolat många musikalartister såsom Peter Jöback, Lisa Nilsson, Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Maria Serneholt, Zara Larsson för att nämna några. Som en av Stockholms ledande dansskolor värnar vi…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Boka nu - snart är det för sent att boka!

Ladda ned på Google Play