Kurs: Klarinett och musikteori måndagar och tisdagar

600kr Alla avgifter & skatter inkl.
45 minuter
Aktivitetslängd

Kurs: Klarinett eller/och musikteori på måndagar och tisdagar i Vasastan!

Klarinett och musikteori är en stund för att erbjuda sig själv där musiken får möjlighet att hitta sin plats inom oss. Musik är ett universellt språk men som alla språk krävs det tid och praktik för att hitta sin naturliga plats inom oss.

Välkommen till en 45 minuter lektion med klarinett eller/och musikteori! Du kan antingen komma själv eller i en grupp upp till 4 personer.

Här kommer vi att läsa noter, känna och leka med rytmer, ”skala” partitur och noter, träna att lyssna, upptäcka ny repertoar och instrument, blåsa för att klingar med klarinett, drömma … på ett lekfullt och avslappnat sätt. Inga förkunskaper i musik eller musikteori behövs.

När: 45-minuters lektioner på måndagar mellan kl. 12.00 – 16.00 och på tisdagar mellan kl. 10.00 – 17.00
Plats: Studio19Sthlm, Roslagsgatan 19, 113 55 Stockholm
Pris: 600 kr per 45-minuters kurs (Pris är 600 för 45 minuter för lektion oberoende om det är 1 eller 4 pers som kommer)
Adress

Studio19Sthlm, Roslagsgatan 19, 113 55 Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: La Ré-Kreation
Mer om denna aktivitetsvärd
La Ré-Kreation är en plats för skapande som erbjuder workshopar utomhus/inomhus runt musik, skrivande, konst och rörelse för alla åldrar.
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Boka nu - snart är det för sent att boka!

Ladda ned på Google Play