Kurs: Leva livet fullt ut efter det aktiva yrkeslivet 24/25 maj

Från: 3,750kr Alla avgifter & skatter inkl.
2 dagar
Aktivitetslängd
Alla
Aktivitetsnivå

Att leva livet fullt ut efter det aktiva yrkeslivet – Tillsammans med Levnadskonst 3.0 den 24/25 maj!

Du som är/har varit om dig och kring dig när det gäller ditt yrkesliv, vill du även påverka ditt liv och ligga steget före när du inte längre är aktivt yrkesverksam? Eller vet du inte riktigt hur du ska gå tillväga för att ta reda på hur du vill ha ditt liv i den 3:e livsåldern? Vad kommer att vara viktigt, mindre viktigt och vad ska prioriteras? Då kan kursen Levnadskonst 3.0 vara något för dig.

 

Följ med till Trosa Stadshotell för att under två dagar karriärplanera för din tredje livsålder: Levnadskonst 3.0

Njut av övernattning, tvårättersmiddag, frukost, lunch, förmiddagskaffe, spa samt två afternoon tea-bufféer på Trosa Stadshotells lugna oas!

Datum: den 24 – 25 maj 2018

 

Under trevliga former på härliga Trosa Stadshotellet får du möjlighet att konkret och praktiskt fundera över och planera enskilt och tillsammans med övriga deltagare vad du vill ägna dig åt och hur du vill ha det när du lämnat det aktiva yrkesverksamma livet.

Erfarenheter visar att det handlar om att ta sig tid att tänka igenom vad man vill göra mellan cirka 60 och 80 års ålder, den så kallade tredje (livs)åldern, för ett fortsatt meningsfullt, roligt och utvecklande liv. Har du slutat ditt yrkesverksamma liv för ett tag sen kan det också finnas anledning att fundera över hur du vill att ditt liv ska vara framöver. Har du en partner kan det vara värdefullt för er båda att ni båda deltar.

 

Kursinformation
Under kursdagarna kommer det finnas processledning, strukturer, metoder, arbets- och inspirationsmaterial, forum och aktiviteter för att påbörja planeringen inför och under den tredje ålderns livskarriär. Förberedelsematerial skickas ut ca två veckor innan kursstart. Max 12 och minst 8 deltagare per kurstillfälle.

 

Pris:

3.750 kr inkl. moms per person i dubbelrum, 3.950 kr inkl. moms per person i enkelrum.

I priset ingår även en övernattning på Trosa Stadshotell med Afternoon tea-buffé, tvårättersmiddag på fredagen samt frukost, förmiddagskaffe, en enklare lunch och Afternoon Tea-buffé på lördagen. Fri tillgång till spa:et ingår också.

 

Kommentarer från deltagare:

  • ”Jag ska erkänna att jag var lite skeptisk innan, men Levnadskonst 3.0 levererade verkligen och min hustru och jag åkte hem med en utstakad plan för nästa fas i livet.” Håkan
  • ”Stort tack för spännande kurs! Nu är det ju mycket upp till oss att ta tillvara det vi lärt oss och omsätta det i praktiken.” Lena
  • ”Dagarna var konkreta och handfasta och ledde till att jag och vi nu vet vad vi vill göra framöver när jag inte längre jobbar.” Anders
  • ”Stort TACK för ert engagemang och initiativ till Levnadskonst 3.0! Det var verkligen fina och givande dagar i Trosa som vi kommer att ha glädje av framöver.” Lisa

 

Vi som leder kursen är:

  • Margareta Neld som är organisationskonsult, executive coach och styrelseproffs
  • Helena Hammar som är HR-, organisations- och verksamhetskonsult

Läs mer om Levnadskonst 3.0 och www.mindfizz.se! 

Adress

Trosa Stadshotell & Spa, Västra Långgatan, Trosa, Sweden
Visa karta

Värd: Levnadskonst 3.0
Se önskelista
Mer om denna aktivitetsvärd
Margareta Neld (organisationskonsult, executive coach och styrelseproffs) och Helena Hammar (HR-, organisations- och verksamhetskonsult) driver en kurs i att förbereda sig för att lämna den aktiva yrkeskarriären, ett tillfälle att konkret och praktiskt fundera över vad man vill göra framöver.…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Ny aktivitet - var den första att boka!

Ladda ned på Google Play