NYA DATUM! Måla & Skåla - målerikurs med ett glas vin i handen! - Still Active

NYA DATUM! Måla & Skåla – målerikurs med ett glas vin i handen!

Från: 575kr Alla avgifter & skatter inkl.

5.00 av 5 baserat på 1 kundomdömen
1 review

Värd av Måla och Skåla

2 timmar
Ungefärlig aktivitetslängd

Från: 575kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

Kulturfyren AB, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sweden

Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 1 day före startdatumet.


Vi jublar och skålar till att Måla och Skåla-konceptet har äntligen kommit till Sverige! Fantastisk lokal på Skeppsholmen, avslappnad och social miljö – allt med ett glas vin och pensel i handen. Hur kan det bli bättre?

Konceptet går ut på att en erfaren konstnär presenterar ett konstverk och ger dig en snabb målerikurs om hur man kan återskapa motivet. Ingen tidigare konstnärlig erfarenhet krävs – låt ditt kreativa flöde ta över! Trots att alla målar samma motiv kommer canvastavlorna se olika ut och de kommer du se i en mini vernissage på slutet!

Det hela tar två timmar och när du är färdiga tar du med dig ditt konstverk hem. Allt material ingår inklusive dryck och tilltugg.

Pris: 575 kr

Utrustning: All utrustning ingår, canvasstavla (som du kan ta med dig hem), akrylfärg och penslar. Snittar och vin ingår.

Tips: Måla och Skåla tillhandahåller förkläden men vi rekommenderar ändå att du lämnar älsklingströjan/byxorna hemma och tar på dig kläder som tål att få färg på sig!

Här skapar vi Fun Art – inte Fine Art!

Instruktioner för att boka:
1. Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
2. När du har klickat på det gröna datumet, välj en av de tiderna som kommer upp nedanför kalendern. OBS: du måste klicka på tiden. Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Erbjuds av: Måla och Skåla

Mer information

Duration

2 timmar

1 recension för NYA DATUM! Måla & Skåla – målerikurs med ett glas vin i handen!

  1. Betygsatt 5 av 5

    bi.wahlberg57 (verifierad ägare)

    En mycket rolig kväll med glada människor jag aldrig tidigare träffat. Det blev stor gemenskap och glada skratt direkt när vi började. Dryck, snittar och annat tilltugg fint förberett i riklig mängd som var jätte gott. De som höll i aktiviteten var proffsiga, inspirerande och mycket älskvärda.
    Tack Still Active att det var så lätt att boka och att få den hjälp snabbt och smidigt att hitta dit. Det var min första aktivitet och jag lovar att det kommer bli många fler framöver.
    / Birgitta Wahlberg.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.