Måla & Skåla – måleri med ett glas vin i handen!

Från: 556kr Alla avgifter & skatter inkl.
Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)
2 timmar
Aktivitetslängd

Vi jublar och skålar till att Måla och Skåla-konceptet har äntligen kommit till Sverige! Fantastisk lokal på Skeppsholmen, avslappnad och social miljö – allt med ett glas vin och pensel i handen. Hur kan det bli bättre?

Här får du sippa lite vin/alkoholfritt och äta lite snacks samtidigt som du målar, umgås, träffar nya människor och har kul! Tidigare erfarenhet av måleri spelar ingen roll, här lyckas du även om du aldrig hållit i en pensel i hela ditt liv.

Konceptet går ut på att en erfaren konstnär presenterar ett konstverk och ger dig en snabb målerikurs om hur man kan återskapa motivet. Ingen tidigare konstnärlig erfarenhet krävs – låt ditt kreativa flöde ta över! Trots att alla målar samma motiv kommer canvastavlorna se olika ut och de kommer du se i en mini vernissage på slutet!

Det hela tar två timmar och när du är färdiga tar du med dig ditt konstverk hem. Allt material ingår inklusive dryck och tilltugg.

Priser:

Måla och Skåla: 695kr/pers – 556kr för Still Active-medlemmar! (-20%)
Måla och Skåla – FrukostMåla: 650kr/pers – 520kr för Still Active-medlemmar! (-20%)
Måla och Skåla – Alkoholfritt: 635kr/pers – 508kr för Still Active-medlemmar! (-20%)

Utrustning: All utrustning ingår, canvasstavla (som du kan ta med dig hem), akrylfärg och penslar. Snittar och vin ingår.

OBS! NY ADRESS: Frejgatan 21 i Vasastan.

Datum & tider:

September: 8/9 kl 14.00 (pyjamas party!), 16/9 kl 18.30, 22/9 kl 14.00

Oktober: 2/10 kl 18.30, 20/10 kl 14.00, 24/10 kl 18.30 (Halloween-tema!)

November: 3/11 kl 14.00, 12/11 kl 18.30, 21/11 kl 18.30, 25/11 kl 18.30

December: 1/12 kl 14.00, 4/12 kl 18.30, 15/12 kl 14.00 (Happy Holidays-Tema!)

 

Tema-dagarna:

Pyjamas party 8 september: Sunday Funday med pyjamasparty och måleri! Flanellpyjamasen, nattlinnet och nattmössan får också vara med idag! Kliv direkt ur sängen och kom till oss för ett avslappnat häng med Fun Art!

Halloween tema 24 oktober: Charmiga pumpor som lyser upp i oktobermörkret och Halloweeninspirerat tema för kvällen! Kom in i värmen och ha kul!

Happy Holidays 15 december: Oavsett om du firar jul eller inte så kom och mys en stund. Ha kul med färgerna, umgås och njut av livet! Happy Holidays!

 

Tips: Måla och Skåla tillhandahåller förkläden men vi rekommenderar ändå att du lämnar älsklingströjan/byxorna hemma och tar på dig kläder som tål att få färg på sig!

Här skapar vi Fun Art – inte Fine Art!

Adress

Frejgatan 21, Stockholm, Sweden
Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 1 före startdatumet.

Värd: Måla och Skåla
Mer om denna aktivitetsvärd
Måla och Skåla erbjuder en upplevelse där du gör något kreativt, umgås och har kul. En konstnär visar dig på ett lättsamt och prestigelöst sätt hur du lyckas med att måla en tavla. Det krävs ingen tidigare erfarenhet! Vill du…
Läs mer
Instruktioner för att boka
 1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
 2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
 3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
 4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

1 recension av Måla & Skåla – måleri med ett glas vin i handen!

 1. Betygsatt 5 av 5

  bi.wahlberg57 (verifierad ägare)

  En mycket rolig kväll med glada människor jag aldrig tidigare träffat. Det blev stor gemenskap och glada skratt direkt när vi började. Dryck, snittar och annat tilltugg fint förberett i riklig mängd som var jätte gott. De som höll i aktiviteten var proffsiga, inspirerande och mycket älskvärda.
  Tack Still Active att det var så lätt att boka och att få den hjälp snabbt och smidigt att hitta dit. Det var min första aktivitet och jag lovar att det kommer bli många fler framöver.
  / Birgitta Wahlberg.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Boka nu - snart är det för sent att boka!

Ladda ned på Google Play