Specialpriser: Malt, Mat & Destillat – 29-30 mars

Från: 250kr Alla avgifter & skatter inkl.
1 dag
Aktivitetslängd

Malt, Mat & Destillat på Stockholmsmässan den 29 – 30 mars!

Välkommen till mötesplatsen för mat- och dryckesintresserade. Här ställer bryggerier, producenter och importörer ut. Smaka, dofta och prova tillsammans med konnässörerna eller njut av härlig street food från flera av landets bästa food trucks.

Att besöka Malt, Mat & Destillat är mer än bara mat och dryck. Det är ett event som tar dig till storstaden, pulsen och den urbana mat- och dryckeskulturen. Den som vill kan resa vidare till konnässörernas världen där kunskap, provningar och njutning står i centrum. Lockas du av rökverk har vi dessutom ordnat en av de bättre rökrutorna i stan. Hur låter kaffe, konjak och cigarr? Kom med tjejgänget, arbetskompisarna eller bästa kompisarna.Förutom drycker i långa rader finns det även möjlighet att slå sig ner och äta något gott, handla choklad, cigarrer eller delikatesser. Det finnas också smakportioner hos flera utställare samt restauranger med helhetskoncept för mat och dryck. Vi har även en röklounge där du kan njuta av en cigarr med en god dryck därtill och kanske en bit choklad.Vill du förkovra dig mer kan vi varmt rekommendera en skola i whisky, rom eller öl. Här får man både en väldigt trevlig introduktion till dryckens värld, och samtidigt smaka en bred palett av klassiska stilar och sorter. Klicka här för att läsa mer om provningarna

 

Mässans öppettider:

Fredag 29 mars: Öppet kl. 14.00 – 23.00

Lördag 30 mars: Öppet kl. 12.00 – 21.00

Still Active-pris:

250 kr valfri dag!
Ordinariepris 265 – 295 kr

På mässan får du två provningsglas, dessa behåller du under hela ditt besök hos oss. Vid avslutat besök får du gärna ta med dina egna glas hem.

 

Tips inför ditt besök på Malt, Mat & Destillat:
Din entrébiljett ger dig tillträde till festivalen där du får träffa utställare och handla smakprover. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. Malt, Mat & Destillat är en kontantfri mässa, vilket innebär att alla smakprover handlas med dryckeskuponger. Extra dryckeskuponger går att handla på plats i kassorna under mässan.

Adress

Mässvägen, Älvsjö, Sweden
Visa karta

Värd: Stockholmsmässan AB
Mer om denna aktivitetsvärd
Nordens största mässanläggning! I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser som ger inspiration, kunskap och affärer. Vi älskar möten - alla sorters möten. VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMSMÄSSAN!
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Boka nu - snart är det för sent att boka!