Ost/vin-provning hos Gamla Amsterdam! Varje Ons kl 16!

469kr Alla avgifter & skatter inkl.
2 timmar
Aktivitetslängd

Exklusivt erbjudande för Still Active-medlemmar!

Att ost är det bästa som finns vet vi sedan länge – men hur komponerar man en ultimat ostbricka? vilket vin passar bäst till favoritosten? och hur imponerar man bäst på sina nära och kära med ostkunskaper? Välkommen på en Still Active Exklusiv aktivitet för medlemmar med Max Rovers på Gamla Amsterdam Cheese Shop!

Under 2 timmar får vi lära oss om ost, prova 5 fantastiska ostar, prova 3 passande viner och njuta av goda medlemmars sällskap! 

I gemytlig miljö med trevlig föreläsare får ni en intressant och lärorik kväll i ostarnas och vinets underbara värld. Ost- & vinprovningen är en kulinarisk resa i ostens förlovade land. Under kvällen lär ni känna ett antal olika ostar av olika karaktärer samt tillhörande viner som är utvalda att harmonisera smakerna. Det blir en intressant afton med spännande smakkombinationer.

Varje onsdagen kl 16 – 18

Pris: 469 kr  (ord. pris: 595 kr)

Adress

Hornsgatan 39A, 118 49 Stockholm, Sweden
Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 2 före startdatumet.

Värd: Cheese Shop & Bar - Gamla Amsterdam
Mer om denna aktivitetsvärd
Kom till Cheese Shop & Bar-Gamla Amsterdam och upplev ost och vin/ölprovning med ostsexperten Max Rovers! Gamla Amsterdam är en utmärkt ostaffär med ett brett sortiment som låter dig hitta dina nya favoritostar!
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Boka nu - snart är det för sent att boka!