Paddla havskajak - Prova på-kurs i Roslagen! - Still Active

Paddla havskajak – Prova på-kurs i Roslagen!

Från: 650kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av Kajak och Uteliv

3 timmar
Ungefärlig aktivitetslängd

Bas
Aktivitetsnivå

Från: 650kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

Gräddö brygga, 760 15, Gräddö, Sweden

Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 14 dagar före startdatumet.


Har du också drömt om att segla fram på frasande vatten, och se skärgården från en annan vinkel? Här är prova-på-dagen för dig, ledd av fantastiska ledare som ger dig en trygg och rolig upplevelse, med all utrustning du behöver! Efter prova-på tiden mellan 9:30-12:30 finns det sedan tid att paddla på eftermiddagen.

En kajakkurs för dig som aldrig har suttit i en havskajak förut och vill ha en introduktion med instruktör för att se om det är något för dig. Kursen börjar 9.30 med lite teori innan vi ger oss ut på vattnet och utforskar det roliga med kajakpaddling. Ca 12.30 är vi tillbaka på land igen för lunch, efter lunchen har du möjlighet att sticka ut en runda till på egen hand om det finns krafter kvar. Under kursen kommer alla moment i Paddelpasset nivå vit att övas och om deltagaren uppfyller alla kraven erhålls Paddelpasset nivå vit.

Kursinnehåll:

Korrekt sittställning i kajaken, baskunskap om kajaken, hur man hanterar kajaken på land, i- och urstigning samt grundläggande paddelteknik för framåtpaddling samt svep tag och roderfunktion.

Tid:

kl.9.30-12.30 samt tid för egen paddling på eftermiddagen.

Datum 2018:

Juni: 3:e, 16:e, 26:e
Juli: 3:e, 10:e, 17:e, 24:e, 31:a
Augusti: 7:e, 17:e

Detta ingår:

Kajak, paddel, sittbrunnskapell, flytväst, våtdräkt, välutbildad instruktör och kursintyg.

Egen utrustning:

Kläder att paddla i (vanliga träningskläder fungerar bra, ej jeans eller bomull), underställ om du känner dig frusen, vind/vattentät jacka, minst ett ombyte vattentätt packat, vattentåliga skor (gärna några lite mindre och smidiga då det kan kännas trångt i kajaken), keps, solglasögon, solkräm, lunch och vattenflaska.

Ta sig till Gräddö med bil – Ta E18 mot Norrtälje och fortsätt mot Kapellskär. Vid skylten Gräddö/Räfsnäs sjöräddningsstation, sväng vänster. Fortsätt rakt fram tills du kommer till Gräddö by. Åk förbi ICA och sväng höger vid marinan. Kajak & Uteliv ligger längst ute på udden i Bydgegården. Med bil från centrala Stockholm tar det ca 1h.

Kommunalt – Ta blåbuss 676 från Tekniska Högskolan till Campus Roslage, byt därefter till buss 631 mot Rådmansö, gå av Gräddö Torg. Det tar ca 1h 40min.

Instruktioner för att boka:
1. Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
2. När du har klickat på det gröna datumet, välj en av de tiderna som kommer upp nedanför kalendern. OBS: du måste klicka på tiden. Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet

Erbjuds av: Kajak och Uteliv

Mer information

Duration

3 timmar

Physical Fitness

Bas

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.