Prova-på Improvisationsteater – Tis 24/4 kl. 13-14 – Still Active

Prova-på Improvisationsteater – Tis 24/4 kl. 13-14

Från: 50kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av Improvisation & Co

1 timme
Ungefärlig aktivitetslängd

Medlemsaktivitet
Enbart för Still Active

Från: 50kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

Hagagatan 48, Stockholm, Sweden

Visa karta

Är du också sugen på att prova-på rolig teater men tror du kanske kan vara lite för blyg, nervös eller obekväm för att våga? Då är prova-på improvisationsteater någonting för dig, och nu kan du prova på med andra Still Active-medlemmar för endast 50:-!

I en otroligt tillåtande och avslappnad atmosfär får du prova på hur det är att öva improvisationsteater, tillsammans med andra nybörjare. Genom lekfulla övningar introduceras du till de grundläggande elementen – fantasi, spontanitet, samarbete och kommunikation. Få tillgång till din kreativitet genom att vara närvarande i stunden, släppa på hämningar och stärka ditt självförtroende. Du behöver ingen som helst teatererfarenhet, vi är här för att prova på tillsammans!

Improvisation & Co har lång erfarenhet av improvisationsteater och har haft stor succé med sina seniorgrupper – kom och prov förutsättningslöst, skratta och ha det bra under en timmes tid!

Läs om när vi gick på föreställningen Parmiddag på Improvisation & Co här!

Instruktioner för att boka:
1. Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
2. När du har klickat på det gröna datumet, välj en av de tiderna som kommer upp nedanför kalendern. OBS: du måste klicka på tiden. Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till!

Erbjuds av: Improvisation & Co

Mer information

Duration

1 timme

Still Active Exclusive

Ja

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.