Seniorträning: Cirkelträning – onsdagar kl 9 & 10

Från: 72kr Alla avgifter & skatter inkl.
1 timme
Aktivitetslängd
Alla
Aktivitetsnivå

Välkommen till vår Gruppträning gemensam cirkelträning – och upplev glädjen i att träna tillsammans, det ökar motivationen!

Styrkepass där vi använder maskinerna i vår cirkel och lägger till övningar med t ex lösa vikter, gummiband och övningar på matta. Passet är hos Aktiv Kvinna – gym för alla kvinnor!

Alla maskiner på Aktiv Kvinna är hydrauliska vilket är ungefär som att träna i vatten. Det är ett mjukt motstånd som ökar ju mer du trycker på och skillnaden mot vanliga maskiner är att du tränar både när du trycker ifrån och när du drar till dig. Hydrauliska träningsmaskiner minskar risken för slitage på dina leder och skador och passar därför även dig som är över 65.

 

Datum: Onsdagar kl 9 – 10 och 10 – 11

Instruktör: Camilla

Pris: 72kr per lektion (ord pris 90kr – 20% rabatt för Still Active-medlemmar)

Betala för ditt pass: Du kan antingen betala på Still Actives hemsida eller direkt hos Aktiv Kvinna i Hammarby Sjöstad. Ange att du är Still Active-medlem och få din rabatt!

Adress

Hammarby allé 98, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: Aktiv Kvinna Hammarby Sjöstad
Mer om denna aktivitetsvärd
Vi är träningsstudion för kvinnor som vet att träning och fysisk aktivitet är en viktig del av välbefinnandet men inte känner sig hemma eller motiverad på de stora gym-kedjorna. Vi tar hand om dig oavsett hur din träningsnivå ser ut…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Ny aktivitet - var den första att boka!

Ladda ned på Google Play