Träning på House of Shapes! – Still Active

Träning på House of Shapes!

349kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av House of Shapes

349kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

Hornsgatan 103, Stockholm, Sweden

Visa karta

– Sommaröppettider: House of Shapes öppnar 07 och stänger kl. 21 från vecka 25 –

Daylight Fitnessträning !

Med det här kortet tränar du vardagar 06:30 – 15:00 och har tillgång till både gymmet och all gruppträning på schemat innan kl 15:00.
PRIS: 349 KR/MÅN
OBS! Vi förbehåller oss rätten att ändra schemat under terminen.

För dig som kanske inte tränat på länge, som bara vill ta det lite lugnare, träna mjukt eller behöver lugn rehabilitering efter en skada, för dig har vi 2 speciella klasser på schemat tisdag och torsdag 9:30. Men självklart kan du delta i all annan gruppträning också. Lunchklasser alla vardagar 11:30 samt morgon klasser tisdag, onsdag och torsdag kl 7:00, efteråt serveras frukost.

Du är varmt välkommen till oss!

www.houseofshapes.se

Instruktioner för att boka:
1. Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
2. När du har klickat på det gröna datumet, välj en av de tiderna som kommer upp nedanför kalendern. OBS: du måste klicka på tiden. Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Erbjuds av: House of Shapes

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.