Underbar spadag för två - Still Activepris på Sturebadet! - Still Active

Underbar spadag för två – Still Activepris på Sturebadet!

995kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av Sturebadet AB

1 heldag
Ungefärlig aktivitetslängd

995kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

Sturegallerian 36, Stockholm

Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 1 day före startdatumet.


Njut av en fantastisk och avslappnade dag på anrika Sturebadet tillsammans med en vän till Still Active-pris 995:- (Ord. pris 1095-1495:-). Under dagen har ni fri tillgång till gruppträning, gym, aroma-rum, bassäng och hydromassagebad.

Under en heldag på Sturebadet kan ni delta i någon av gruppträningsklasserna (schema för dagen kommer efter bokning) eller träna för er själva i Sturebadets gym och konditionsrum. Kanske vill ni inte träna alls, utan bara njuta av en skön simtur i bassängen till stilla musik eller slappna av i ett hydromassagebad. Sturebadet bjuder på färsk frukt och dryck i spa-loungen vid bassängen.

I Sturebadets restaurang kan du köpa något lättare att äta eller varför inte avnjuta ett glas champagne och en tryffel. Om du vill äta en härlig och hälsosam frukost eller lunch i samband med ditt besök serveras detta i restaurangen.

I Sturebadets nordiskt inspirerade relaxavdelning kan du sedan slappna av i tystnad aroma-rummet eller bläddra i någon av deras vackra spa-böcker. På Sturebadet vill vi ge dig en stund för dig själv att slappna av, drömma dig bort och hämta ny energi.

Detta ingår i en Spadag för två:

  • Bad i 29-gradig bassäng
  • Ång- och torrbastu
  • Hydromassagebad
  • Tillträde till Spa-avdelningen med aromarum och relax
  • Gruppträning, se gruppträningsschema inför ert besök (ingen förbokning krävs)
  • Gym och konditionsträning
  • Lån av handduk, badrock och tofflor
  • Kerstin Florians hudvårdsprodukter i dusch och omklädningsrum

Pris: 995:- för båda två (erbjudandet gäller fram till 31/8!)

Datum: Mån-Fre (OBS: Kristi Himmelfärdsdag 10/5 är Sturebadet enbart öppet 08:30-20:30, Nationaldagen 6/6 09:00-18:00)

Tid: Checka in antingen 07:00, 08:00, 09:00, 10:00, 11:00 eller 12:00. Stanna så länge ni behagar, Sturebadet stänger 22:00 på vardagar.

Badkläder och träningskläder finns att hyra på Sturebadet, om så önskas. Gruppträningsschemat för dagen kommer att skickas till dig efter bokning, ingen föranmälan behövs!

Instruktioner för att boka:

1. Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. Klicka på det datum du önskar boka din spadag.
2. När du har klickat på det gröna datumet, klicka på det klockslag ni önskar checka in, dessa kommer upp nedanför kalendern. OBS: du måste klicka på tiden. Nu kan du se priset på aktiviteten för 2 personer, alla avgifter och skatt är inkluderat.
3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

 

Erbjuds av: Sturebadet AB

Mer information

Duration

1 heldag

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.