Stockholm Craft Beer – OURWAY Tours – Still Active

Stockholm Craft Beer – OURWAY Tours

645kr Alla avgifter & skatter inkl.

Värd av OURWAY Tours AB

2 timmar
Ungefärlig aktivitetslängd

645kr Alla avgifter & skatter inkl.

Adress

St. Clara Restaurant Bierhaus & Live Music Venue, Lilla Nygatan, Stockholm, Sweden

Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 72 timmar före startdatumet.


Är du nyfiken på öler? Vår guide tar under Stockholm Craft Beer Tour med dig på en öltur utan dess like, med fokus på hantverksöl. Upptäck nya pubar i Gamla stan, hitta nya favoritöler och lär dig allt om ölens historia!

Klockan är alltid beer o’clock någonstans i världen! Längs de slingrande gränderna i Gamla stan har ölet flödat i århundraden, så det är inte konstigt om du plötsligt känner dig sugen på en. Det sitter i väggarna. Om du skyndar hinner du till S:ta Clara, där en certifierad öldomare väntar, han är också vår guide för vår öltur – Stockholm Craft Beer Tour.

Gamla stan är fullt av undangömda ölställen som många besökare annars aldrig hittar till. På vår öltur Stockholm Craft Beer Tour besöker du tre av dem för att provsmaka bira, snacka bärs och ölhistoria.

Medan du provar några av de bästa hantverksölen som Sverige har att erbjuda kommer vår öldomare och guide berätta om vad papegojöl är och vad det har med midsommarfirandet att göra, fyllans betydelse för gemenskapen, hur ölsnobberiet såg ut på 1600-talet och vad humlen hade för positiva och negativa biverkningar på både ekonomi, öltillverkning och sexlusten.

Då som nu har ölet haft en självklar plats i svenska hem – i olika former och aromer. Under vår öltur Stockholm Craft Beer Tour smakar du på det bästa av det bästa. Vi lovar, du har garanterat spenderat fredagskvällar på tråkigare vis än vad du gör på Stockholm Craft Beer…

Mötesplats: St. Clara Bierhaus, Lilla Nygatan 17, Gamla stan.

Pris inkluderar: Guide + Ölprovning.

Instruktioner för att boka:
1. Välj antal personer (vuxen, senior). Datumet i kalendern kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
2. Klicka en av de gröna datumet som du vill gå på. OBS: du måste klicka på dagen. Nu kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
3. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Erbjuds av: OURWAY Tours AB

Mer information

Duration

2 timmar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.