Teaterföreställning: Gränsfall på Playhouse Teatern!

Från: 200kr Alla avgifter & skatter inkl.
90 minuter
Aktivitetslängd

Ny föreställning: GRÄNSFALL av Joshua Harmon!

-60% Rabatt för Still Active-medlemmar!

Provokativ, prisbelönt komedi om vad som kan hända när de egna grundvärderingarna krockar med ens personliga ambitioner.

Louise är chef för antagningsenheten på en privatskola och har arbetat hårt för att skapa större mångfald bland eleverna. Hon är också mamma och vill sitt barns bästa.

När hennes högpresterande son blir reservlistad till Yale, och hans jämnstarka bästis som är svart (”eller tillräckligt svart i alla fall”) kommer in direkt, kraschar progressiva värderingar med personliga ambitioner, och hon tvingas välja mellan höga ideal och sitt barns framtid.

GRÄNSFALL (Admissions) är en ’Skarp. Tankeväckande’ (Evening standard) ny pjäs som med ’kraften i en bulldozer och skalpelliknande precision’ (Metro) gjort stor succé i såväl New York som London. Sverigepremiär i september i regi av en av våra mest hyllade regissörer, Hugo Hansén.

 

Datum: premiär 25 september – 26 oktober, kl 19.00 – 20.30 (Föreställningen pågår ca 1,5 h utan paus.)

Pris: Som Still Active-medlem kostar det 200kr per biljett (60% rabatt!) och det ingår både garderob och program. (Ordinarie pris är 431kr, garderob +20kr och program +20kr). Vi hittar bästa möjliga plats!

 

Medverkande: Cecilia Frode, Jessica Liedberg, Björn Lönner, Linus Nilsson och Pia Oscarsson.

Regi: Hugo Hansén

Scenografi: Jenny Nordmark

Kostym: Maria Felldin Almgren

Ljusdesign: Kevin Wyn-Jones

Ljuddesign: Daniel Douhan

Mask: Nina Lagnefelt

Översättning: Hugo Hansén

Producent: Louise Helgesson

Adress

Playhouse Teater, Stockholm, Drottninggatan, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: Playhouse Teater
Mer om denna aktivitetsvärd
Playhouse Teater presenterar det bästa från New York på svenska. Sedan våren 2000 har Playhouse producerat över 20 föreställningar och introducerat 16 tidigare ospelade dramatiker i Sverige. Konstnärliga ledare och grundare är Elisabet Klason och Björn Lönner.
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Ny aktivitet - var den första att boka!