Träning: Core med Deja – lördagar kl 10:25

Från: 100kr Alla avgifter & skatter inkl.
30 minuter
Aktivitetslängd
Alla
Aktivitetsnivå

Core är det engelska ordet för kärna och syftar på att man tränar kroppens kärnparti – rygg och mage. En vältränad rygg och mage ger både bra kroppshållning och balans. Träningsformen är lugn – men definitivt tuffare än den ser ut. Givetvis utgår du från din egen förmåga och vilar om det blir för tungt. Var tredje månad byter vi ut passen och serverar ny koreografi och fräsch musik. Däremellan kan du som tränar regelbundet fokusera på teknik och utförande. Klassen är förenklad och bara 30 minuter lång.

 

Tid: Varje lördag mellan 10.25 – 10.55

Pris: 100:- per lektion (ord. pris 200:-)

 

Om instruktören Deja Özkan:

Om jag fick välja två färdigheter som instruktörs-superhjälte skulle jag satsa på pedagogisk och inspirerande. Med det skulle jag kunna få er att göra vad som helst! The Power… Men jag skulle ändå (oftast…) nöja mig med att ni har kul, får effektiv och bra träning och går rikare därifrån. Toppat med mersmak. Det är detta jag försöker uppnå på mina klasser.

Med rötter i basket och jujutsu, och snart 10 år som instruktör i step, aerobics, pilates, afro, bosu, core, coreboll, stretch, BodyJam, Sh’Bam och Zumba, har jag en uppsjö av ideér och effektiva rörelsemönster. I Cardio Dance får jag nöjet att släppa fram detta. Helt enligt mitt eget recept. Var beredd på att svettas.

Adress

House of Shapes, Hornsgatan, Stockholm, Sweden
Visa karta

Värd: House of Shapes
Mer om denna aktivitetsvärd
Ett nytt sätt att träna! Ett roligare sätt att träna! Ett mer kreativt sätt att träna! House of Shapes är en träningsanläggning med funktionell träningsyta, fria vikter, cardioavdelning med crosstrainers, löpband, cyklar och roddmaskiner samt en avdelning med styrketräningsmaskiner. Vi…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Ny aktivitet - var den första att boka!

Ladda ned på Google Play