Vinyasa Yoga – måndagar kl 11.30 på Kungsholmen

Från: 180kr Alla avgifter & skatter inkl.
Värd: Yogansa
1 timme
Aktivitetslängd
lätt / medium
Aktivitetsnivå

Välkomna till en Vinyasa Yoga-lektion – ett dynamiskt yogapass!

Baserad på Ashtanga Vinyasa Yogans 1:a serie. Ett urval av ställningar med fokus på stående, men även sittande och liggande. Ett starkt flöde bygger upp prana (energi) i bål och rygg. Passet är dynamiskt och leds i snabbt tempo.

 

Nivå: Medium / Fortsättning (dynamiskt pass)

Lärare: Karin Olsson

Tid: Varje måndag mellan 11.30 – 12.30

Pris: 180:- per lektion. Alternativt köp 10-gånger klippkort för Still Actives pris 1500:- (klicka här för att köpa klippkort istället)!

Tips: Det finns yogamattor på plats.

 

Om Karin Olsson: 

”Jag upptäckte yogan i tonåren, och har undervisat yoga i olika former sedan 2004. Med en bakgrund inom bland annat gymnastik, dans och kampsport undervisar jag gärna en stark och fysisk yoga, men utgår alltid från mina elevers förmågor och mål, både på grupp- och individnivå. Jag har min bas i Ashtanga (200 RYT), men inspireras gärna av Rocket och Movement.

Förutom de fysiska aspekterna är yoga för mig ett sätt att släppa föreställningar om bra och dåligt, ett redskap för att vara autentisk och att helt enkelt bli lite snällare mot mig själv och andra. Jag har upptäckt att det som sker på yogamattan ofta överförs till andra delar i livet. Under mina klasser vill jag därför förmedla en lekfull nyfikenhet till din kropp och ditt sinne, en trygg plats att utforska dina styrkor och dina gränser, och ett kärleksfullt och accepterande förhållningssätt till dig själv och omvärlden.”

Adress

Pipersgatan 26, 112 28 Stockholm, Sweden
Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 4 före startdatumet.

Värd: Yogansa
Mer om denna aktivitetsvärd
Yogansa vänder sig främst till dig som är vuxen, medveten och nyfiken, för att sprida kännedom och lärdom om musik och dans i andra delar av världen. Våra yngsta elever är inte mer än ett år gamla, och våra äldsta elever…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Du gillar kanske också…

Boka nu - snart är det för sent att boka!