Yoga för stelisar – tisdagar kl 17.30 på Kungsholmen

Från: 210kr Alla avgifter & skatter inkl.
Värd: Yogansa
75 minuter
Aktivitetslängd
Alla
Aktivitetsnivå

Yoga för stelisar är en yogakurs på nybörjarnivå för dig som känner dig extra stel och begränsad i dina rörelser.

Är du den som säger att yoga inte är för dig? Du känner dig mer som ett kylskåp än en nedåtgående hund? Är baksida lår stela som furuplankor och du tippar gärna bakåt om du sätter dig ner på golvet?

Då är detta klassen för dig! Yoga för stelisar fokuserar på att göra din kropp mer medgörlig i vardagen och inte på att knyta benen bakom huvudet. Vi yogar för att bli mer bekväma i våra kroppar och inte för selfies i solnedgången.

Maria välkomnar dig precis så stel som du är!

 

Tid: Varje tisdag mellan 17.30 – 18.45 fram tills den 6 augusti.

Pris: 210:- per lektion. Alternativt köp 10-gånger klippkort för Still Actives pris 1500:- (klicka här för att köpa klippkort istället)!

Tips: Det finns yogamattor på plats.

 

Om Maria Halldén:

Maria är en riktig yogafantast som älskar yoga. Varmast om hjärtat ligger avslappnande yin, restorative och dynamisk Viryayoga.

En yogi som förälskat sig i Goa, naturen, meditation och kärleksfull vänlighet som hon också försöker förkroppsliga på yogamattan och utanför. Att leva på ett kärleksfullt sätt gentemot sig själv, planeten och alla levande varelser är något hon brinner för.

Maria undervisar med mycket hjärta där hon skapar en trygg miljö med en väldigt tillåtande attityd. ”Man kan inte göra ”fel” i yoga utan vi möts precis där du är just nu i din kropp.”

Maria undervisar i Yinyoga, Viryayoga och Relax Yoga.

”Yoga, mindfulness och meditation har förändrat mitt liv till den grad att jag idag lever och andas yoga. Yogan ger mig så otroligt mycket och jag skulle helst vilja inspirera hela världen till att yoga. Jag ser fram emot denna yogiska resa med just dig!”

Adress

Dansskolan Yogansa, Pipersgatan, Stockholm, Sweden
Visa karta

Avbokningsregler

Denna bokning kan avbokas gratis fram till 4 före startdatumet.

Värd: Yogansa
Mer om denna aktivitetsvärd
Yogansa vänder sig främst till dig som är vuxen, medveten och nyfiken, för att sprida kännedom och lärdom om musik och dans i andra delar av världen. Våra yngsta elever är inte mer än ett år gamla, och våra äldsta elever…
Läs mer
Instruktioner för att boka
  1. Välj först hur många biljetter du vill ha ovanför kalendern.
  2. Välj rätt datum i kalendern – det kommer visas som grönt om aktiviteten är tillgänglig den dagen. OBS: aktiviteten kanske pågår nästa månad!
  3. När du har klickat på det gröna datumet, kan du se priset på aktiviteten, alla avgifter och skatt är inkluderat.
  4. Klicka på “Boka Nu” som kommer att ta dig till din varukorg. Nu kan du antingen “Fortsätta till Kassan” eller klicka på knappen “Fortsätt Handla”. Lycka till på din aktivitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Boka nu!

För att boka, välj ett datum från kalendern nedan. För att ändra månad, klicka på pilarna längst upp i kalendern. Vissa aktiviteter kräver att du väljer en tid som kommer att komma upp som val under kalendern. För att boka, klicka på knappen "Boka Nu"

Säker betalning och bokningsprocess

Ny aktivitet - var den första att boka!

Ladda ned på Google Play