Damernas blogg: Doftar det gott eller luktar det illa?

20.4.2020

Ja, det är hemskt, nästan allt är hemskt i dessa Corona-tider.

Vi smyger ut efter husväggarna, vi som måste ut och handla – men alla, ingen undantagen, försöker sig på ett leende. Även om det är ett skrämt sådant. Om jag inte bara handlar så har ju jag nu ynnesten att kunna utforska nya fina promenadvägar i mitt nya boområde. Ljuvliga stråk, stigar, parker och kajer, ni hör ju, jag är i himmelriket!

MEN jag har inte bara en näsan för fina omgivningar och saker, jag har också ett enormt luktsinne. 

Har lite svårt för ”det som göms i snö…”. Eller rakt på sak, hundskit på våren, NEJ… 🤮 💩

Det förtar mycket av de vackra små blommorna som uti backen står nu. Vet inte riktigt hur de doftar, har inte krupit så nära men det avgör färgen. Små blå måste ju bara dofta. DOFTAR gör all som är gott, som till exempel lagom med herrparfym, mm så härligt. Kan såå lätt bli LUKT när  det är för mycket av den varan.. ☹️ samma parfym men hårfint mellan doft och lukt….

/ Kerstin

Klicka här för att läsa fler blogginlägg från Par i Damer!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play