Gratisaktiviteter i Stockholmsområdet!

14.7.2017

Vilka gratisaktiviteter erbjuder vi?

Vi tror att man mår bäst av att göra många olika aktiviteter. Det innebär för den sakens skull inte att alla aktiviteter måste kosta pengar, eller hur? Det kan snabbt bli mycket pengar när man inser hur roligt det är med yoga och kajakpaddling i skärgården! Därför ser vi till att alltid kunna erbjuda roliga, utmanade och kostnadsfria aktiviteter i Stockholm, gratisaktiviteter! Detta för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta flera roliga saker att göra hos oss, även gratisalternativ.

Om aktiviteten är gratis, varför ska jag boka den?

Eftersom aktiviteten är kostnadsfri bokar du egentligen inte en plats, du reserverar den och meddelar arrangören av aktiviteten att du kommer. Bokar du trots allt gratisaktiviteten hos oss leder det till en rad andra fördelar för både dig och oss! Vi får reda på vad våra medlemmar tycker om och vilka aktiviteter som är de populäraste. Därmed kan vi också anpassa vårt utbud efter medlemmarnas, och just dina, preferenser! En Still Active- bokning innebär dessutom flera fördelar för dig, eftersom du: 

  • Får en emailpåminnelse att du har en aktivitet på gång
  • Kan spara bokningen direkt från din email till din kalender
  • Kan hålla koll på hur aktiv du har varit!

Kommande gratisaktiviteter

Håll koll på vår hemsida för ständigt uppdaterad information om gratisaktiviteter i Stockholms-området, kanske dyker det upp något nära dig. För att hitta alla våra aktiviteter, samt gratiserbjudande tipsar vi om att alltid hålla koll på vår hemsida. Det allra senaste får du från våra kanaler Facebook (klicka HÄR för att komma dit direkt) eller Instagram (klicka HÄR för att komma dit direkt), där heter vi @StillActiveSweden & @StillActive.se.  

Vi på Still Active rekommenderar bland annat föreläsningar och konserter som är återkommande gratisaktiviteter! Håll utkik, det dyker nämligen upp roliga aktiviteter varje dag, även gratisaktiviteter! Klicka HÄR för att se alla våra aktiviteter!

Gratisaktiviteter i Stockholmsområdet!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play