Indiegogo kampanj

13.7.2017

Vi finns på Indiegogo! Stöd vår kampanj så att vårt företag kan växa, och ge våra äldre en vardag fylld av roliga och utvecklande aktiviteter!

Vad är Indiegogo?

Indiegogo är en ansedd “crowdfunding”-hemsida, på svenska ibland kallat “gräsrotsfinansiering”. Crowdfunding innebär att du donerar eller stödjer små, nystartade företag så att de kan börja växa. Du kan antingen stötta dem genom att köpa något av deras specialerbjudanden, eller via donation.

Våra specialerbjudanden

Early Bird: 100$ Presentkort

Ett presentkort du kan använda för alla aktiviteter och tjänster som Still Active erbjuder. Du får ett presentkort till värde av 100, men betalar enbart 80. Detta är en perfekt gåva till dina aktiva nära och kära!

Vårt vykort ($15)

Få ett handskrivet vykort med massor av kärlek från Still Active-gänget <3

Träningströja i Dam- eller Herrmodell (pris)

Träningströja av 100% fuktavstötande polyester. Finns både i dam- och herrmodell och i alla storlekar. Träna i snyggaste tröjan!

Body Shaper ($40)

Vår bästa kombo för en sann Still Active-medlem! Detta erbjudande inkluderar ett handskrivet vykort med massor av kärlek från Still Active-gänget, ett $10 presentkort på våra aktiviteter och en H2Go-vattenflaska (1L) gjord av certifierat Eastman Tritan co-polyester, som gör den tålig och perfekt att ta med sig överallt!

Livstidssupporter ($499)

Du kan inte bli mer Still Active än såhär – Livstidssupporter! Följ med oss på vår resa och vi lovar att erbjuda de bästa aktiviteterna er stad har att erbjuda. Alla dessa aktiviteter, medan du är snyggast i stan med din Still Active-tröja, på väg till dagens äventyr med din Still Active-vattenflaska i högsta hugg. Du kan framöver roa dig med att funderanda på vilken aktivitet du ska välja att boka med ditt $100 presentkort, du får ju dessutom alltid 10% rabatt! Om du känner för att ta det lugnt en dag kan du ta dig tiden att läsa vårt fina vykort vi skickar till dig, proppat med kärlek från Still Active-gänget!

 

Hur kan jag stödja Still Active?

Gå till vår Indiegogo-kampanj och stötta oss genom att köpa ett av våra specialerbjudandet, eller donera en valfri summa till vår verksamhet.

Här är länken till vår kampanj!

Hur kommer vi använda pengarna?

Med USD 10 000, kommer du att hjälpa oss att slutföra utvecklingen av Still Actives hemsida, och att lansera vårt service på vår pilotmarknad (Stockholm, Sverige). Vi kan då lägga till verktyg för våra medlemmar att lära känna varandra, så som en chattfunktion och profiler. Våra medlemmar kommer också kunna betygsätta aktiviteter, och skriva omdömen om dem. Du kommer också att hjälpa oss att få ut information on Still Active till våra potentiella användare, genom flertalet marknadsföringskampanjer.

Med USD 20 000, kommer du att säkerställa att vi kan utveckla en premiumfunktioner av vår service för både samarbetspartners och medlemmar. Vi kommer ha möjlighet att marknadsföra oss ännu mer, och på så vis kunna öka vår medlemsbas och vidareutveckla vårt koncept. Vi kommer kunna växa snabbare, och även kunna inkludera andra städer och länder – så som större Europeiska städer och USA.

Med USD 30 000, kommer du ge oss möjligheten att anställa en Customer Service Agent, som kan säkerställa glada medlemmar och ännu gladare samarbetspartners. Vi kommer då kunna säkerställa Still Actives arbete fram till slutet av 2017.

Massor av kärlek från Still Active-gänget!

Vill du se våra aktiviteter? Klicka HÄR!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play