JAG ÄR STILL ACTIVE – är du?

7.2.2019

Det finns något ganska kraftfullt i meningen ”Jag är Still Active”. Man är tekniskt sätt en senior, kanske till och med pensionerad, men man är ju fortfarande aktiv!

Nu har vi lanserat en kampanj där vi vill profilera våra fantastiska medlemmar och visa vem de är och framförallt vad det innebär att vara Still Active. Vi ber dig därför att berätta kort om dig själv, dina hobbyn, dina bästa tips på vad man kan hitta på i din stad m.m.

Klicka på den här länken för att fylla i kort om dig själv:

Våra medlemmar är utsprida runt om i hela landet landet (trots att de flesta bor i Stockholmsområdet) och har alla olika intressen, bakgrunder och hobbyn. Det vi alla har gemensamt är att vi är ”Still Active”!

Vi kommer att visa alla profiler här på bloggen så att andra kan bli inspirerade och motiverade till en fortsatt aktiv vardag. Vem vet, det kanske är någon som har bra tips på gratisaktiviteter eller delar samma intressen som du?

Dela gärna med dina vänner, nära och kära så att vi blir fler och fler i vår gemenskap.

Vi ser fram emot att höra mer om dig och hur du inte är någon “trött pensionär. Du är ju Still Active! Jag är Still Active – det är du också!

Varför ska du skriva om dig själv?

Att vara med i Still Active betyder att du har, enligt oss, helt rätt inställning till denna fantastiska och spännande fas i ditt liv. Du värdesätter att vara fortsatt aktiv och att hitta på nya aktiviteter men även att träffa nya människor! Vi vill profilera våra medlemmar för att skapa ett bättre gemenskap där man kan bli inspirerad av andra medlemmar. Vi vill även visa att det finns över 4,500 andra medlemmar som värdesätter liknande saker. Du ska känna igen dig i andra människor och hitta nytt från andras tips. Förhoppningsvis känner du dig även manad att dela med dig av dina egna tips också!

Skriv till hello@stillactive.se om du har några frågor om kampanjen! Du kan också få mer hjälp här.

Jag är Still Active – är du?

Ett svar till “JAG ÄR STILL ACTIVE – är du?”

Lämna en kommentar

Ladda ned på Google Play