Ladda upp en profilbild!

27.2.2020

Visst är det lättare att känna igen andra med hjälp av en profilbild? Att ha en profilbild som visar vem du är underlättar förstås för de andra medlemmarna att känna igen dig också!

Du kanske har träffat en medlem som du verkligen kommit bra överens med, någon som du vill ha fortsatt kontakt med. Hur ska ni hitta varandra om ni inte känner igen varandras profiler? Eller om du stöter på en gammal bekant i appen, visst blir det svårt att känna igen varandra utan profilbild?

Dessutom är det ju mycket roligare att uttrycka sig själv med en bild!

För att lägga till en profilbild och presentera dig för andra medlemmar klickar du på menyn högst upp till höger i appen (de tre strecken). Därefter klickar du på ”Redigera mitt konto”. Här kan du nu redigera din profil och lägga till eller byta profilbild.

Välj en bild från ditt bildbibliotek eller ta en med kameran på din telefon!

Hur du byter profilbild!

Passa på att berätta lite mer om dig själv när du ändå är här! Kanske vill du dela vilken din favoritaktivitet är. För att göra det klickar du istället på ”Redigera om mig”.  Här finns en grå ruta som du kan skriva minst 100 tecken i. Klicka på rutan och börja skriv! När du är klar, glöm inte att klicka på ”Spara”.

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play