Louise är Still Active!

11.2.2019
Still Active Louise Stockholm

Louise bor i Stockholm och arbetar som sjuksköterska (heja dig Louise!). Nu planerar hon att gå ner i tid och tycker därför att det ska bli kul att fylla hennes nya lediga tid med roliga aktiviteter!

Hennes favoritaktiviteter och hobbyn är att styrketräna, gå på teater och träffa vänner!

Vi frågade Louise om hon har en mening som betyder lite extra mycket för henne och då svarade hon att hon älskar hennes pappas citat:

Bättre att tiga och anses som idiot än att tala och skingra alla tvivel

Louises topp tre tips på vad dina favoritsysselsättningar i Stockholm är:

  • Gå på teater
  • Åka ut till skärgården
  • Gå på restaurangbesök med vän

Och det Louise söker från Still Actives gemenskap är att gå på roliga och intressant aktiviteter samt att träffa nya människor!

Det verkar som Louise har verkligen förstått vad Still Active står för och vad det innebär att vara Still Active – kombinera allt härligt med livet! 

Välkommen till Still Active Louise!

Vill du också berätta om hur du är Still Active, klicka här!

2 svar till “Louise är Still Active!”

  1. Jag skrattade gott när jag läste din pappas citat, som nu blivit ditt. Jag gillar också skärgården å havet framför allt. Hittade ”Still Active” när jag gick in på nätet för att kolla på olika pensionärsgrupper. Å den föreningen var GRATIS! Hurra! Så jag gick med. Jag är förtidspensionerad och aktiv på F&S och tar hand om en hund men känner att jag vill något mer, typ träffa andra människor och göra nåt tillsammans okonventionellt å utan krav // Tack Lotta

    • Hej Lotta! Det låter helt underbart! Du har verkligen hittat rätt när du känner att du letar efter det lilla extra, vi upplever härliga aktiviteter tillsammans med likasinnade! Framförallt lyser gemenskapen igenom på våra medlemsträffar, vi ser fram emot att träffa dig på någon aktivitet framöver! Bästa hälsningar,
      Kajsa på Still Active

Lämna en kommentar

Ladda ned på Google Play