Nedräkning: Still Active på Tjejmilen!

28.8.2017

Nu är det äntligen bara ett par dagar kvar tills att vi sätter upp vårt tält på Tjejmilen! Redan på torsdag kan ni träffa oss i Östermalmshallen, där vi står torsdag-lördag. Om du ska springa eller heja på någon som springer kommer du också träffa oss på Gärdet där vi står hela lördagen!

Det bästa med Tjejmilen är att du inte ens behöver vara anmäld för att springa för att kunna besöka alla roliga aktiviteter och företagstält! De är öppna för alla! Kom och prata med oss, och se vilka roliga aktiviteter vi lottar ut från våra samarbetspartners!

Loppet börjar och startar på Gärdet, där du som supporter eller löpare kan njuta av festivalstämning hela dagen. Vi hoppas verkligen att vi kommer stöta på så många av er som möjligt där! I vårt Still Active-tält kommer vi ha:

  • Ett lyckohjul med massor av roliga saker att vinna – Kom och snurra på Still Active-hjulet och vinn allt från rabattkuponger och spabehandlingar, till WeightSoles värda 500 kr. Vi är så taggade på vårt lyckohjul, och är helt säkra på att ni kommer älska det också!
  • Cool Down med Mia – vår favorittränare Mia Mansfeldt kommer till Tjejmilen speciellt för oss! Efter loppet kommer hon att hålla i en stor Cool Down-aktivitet, där kan alla vara med! Leta efter vår stora banner vid vårt tält och var med – oavsett om du sprang eller inte!
  • Träffa oss! Vi är så glada över att få träffa er och berätta med om Still Active – ta tillfället i akt och berätta för oss vad ni vill se för aktiviteter i vårt utbud, så ser vi till att ordna det!

Vi hoppas att vi ses snart – och om du ska springa, glöm inte vårt blogginlägg om stretchning före löpning!

–Signe

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play