Prova Storytel fritt i 30 dagar!

16.3.2020

Jag kan äntligen presentera vårt samarbete med Storytel! Ljudböcker när du inte längre orkar läsa eller lyssna på din favoritbok samtidigt som du lagar mat. Läs mer på: www.storytel.com/stillactive !

Med Still Active kan du prova Storytel helt fritt i 30 dagar. Här har över 200.000 ljud- och e-böcker att välja mellan. En ljudbok på promenaden och en annan bok att läsa hemma i soffan! Prova fritt och avsluta när du vill. OBS! Erbjudande gäller endast nya Storytel kunder.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER

Tips! En riktigt spännande dokumentär är Var är Olle? som handlar om Ruben Högbom som letar efter sin son som försvann för 40 år sen. Men låter det inte som något för dig finns över 200.000 andra att upptäcka! 

Vad är Storytel?

Storytel är en digital abonnemangstjänst som strömmar ljudböcker till din mobiltelefon. Du laddar hem en app till din telefon (iPhone och Android) och startar ett abonnemang. 

Tjänsten påminner om Spotifys service där du betalar för ett abonnemang och får lyssna hur mycket du vill för 169 kr/månad. Böckerna strömmas i formatet mp3 och det går att lägga dem i offlineläge så att man kan lyssna även utan telefontäckning. 

Dessutom har Storytel avtal med nästan alla förlag i Sverige och kan därför erbjuda sina kunder i princip varenda titel som ges ut som ljudbok, så fort de kommer ut i handeln. 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER

Still Active Stockholm

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play