Spring Tjejmilen med Still Active!

31.7.2017

Den 2/9 är det äntligen dags för den årliga Tjejmilen i Stockholm!

Känn Stockholm vibrera av kvinnokraft när tusentals kvinnor i alla åldrar springer för 34e året i rad –  och gör det tillsammans med Still Active!

Vi på Still Active kommer att erbjuda en hejdundrande dag på tjejmilen, med roliga aktiviteter och erbjudanden:

    • Få en sportig och snygg Still Active-tröja att springa i, och spring tillsammans med vår löpningsguide
    • Uppvärmning i klassisk Jane Fonda-stil, ledd av Mia Mansfeldt
    • Post-run snacks och dryck i vårt tält efter målgång
  • Lär känna Still Active-gänget och vad vi gör tillsammans med oss i vårt tält!

Vem är Mia Mansfeldt?

Vi är så stolta och glada över att Mia Mandsfeldt kommer och leder Still Actives-uppvärmning! Mia startade sin karriär i träningsbranschen 1992 när hon bodde i Sydafrika, där hon blev Fitnesstränare för Reebok. Sedan dess har hon jobbat som personlig tränare och gruppinstruktör över hela Europa (Sverige, Storbritannien, Tyskland, Schweiz…)

Mias visdomsord lyder “Om något inte utmanar dig, kommer det inte heller förändra dig!” och vi håller med till 100%!

Eftersom jag har tränat med Mia själv, blev jag så glad när hon gick med på att komma till Gärdet och Tjejmilen. Med ett ständigt leende lyckas Mia få en att utmana och pusha sig själv fysiskt på ett otroligt motiverande sätt. Så vad passar inte bättre än en sådan humörhöjare inför ett lopp? Vi tänker oss en uppvärmning fylld med Girl Power, Jane Fonda-moves och Whitney Houston-dans! Mia är tränare i Body Bootcamps, så om det är något hon kan är det att få er redo och peppade inför ett fantastiskt lopp!

Tips: Om du inte vill springa 10km-loppet, kommer Mia att vara i Still Active-tältet och köra ett Body Sculpt-pass under tiden! Onda knän eller värk är ingen ursäkt – nu kör vi! Let’s Stay Active!

Maria Mansfeldt – Tränare

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play