Vill du vara med i succéprogrammet Första Dejten?

10.2.2020

SVT söker seniorer som är redo för att hitta kärleken igen!

Det är aldrig för sent att träffa den stora kärleken! Nu söker SVT:s Första dejten seniorer som vill vara med i programmet.

Programmet spelas in i vår i Vaxholm utanför Stockholm. Vill du delta? Skicka in en ansökan via länken nedan eller maila till forstadejten@warnerbros.com så hör SVT av sig! 

Här kan du också söka:

Vad är Första Dejten?

Singlar från alla delar av landet söker efter kärleken i Första dejten Sverige. Vi följer hela dejten ända fram till den avgörande frågan – vill de träffas igen?

Första dejten är ett svenskt dejtingprogram som hade premiär på SVT den 30 oktober 2017. Serien är baserad på den brittiska förlagan First Dates.

Serien handlar om singlar som träffas på en restaurang och har middagsdejt för första gången.[ Efter att dejten avslutats intervjuas paren och får bland annat svara på frågan om de kommer ses igen. En andra säsong av TV-serien hade premiär på SVT 15 oktober 2018, och den tredje säsongen hade premiär 14 oktober 2019. Berättarröst till programmet är Figge Norling. Serien har spelats in på restaurangen på Waxholms hotell.

Still Active Första dejten Stockholm
Bild från Första Dejten Sverige säsong 2

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play